Direktlån – Få pengar snabbt & direkt på kontot

Ett direktlån på nätet innebär att du snabbt får in pengar på ditt konto. För att göra det möjligt att låna pengar direkt & enkelt på nätet, så kan olika långivare passa olika kunder. Använder du samma bank som ditt företag för snabblån & SMS-lån? Då kan ett direktlån vara möljligt. Läs gärna mer om våra snabbaste lån & krediter som vi rekommenderar.

I regel brukar ett direktlån ta mellan 10 min-12 timmar innan pengarna når ditt konto.

Ett vanligt snabblån brukar ta mellan 12-24 timmar innan pengarna finns på ditt bankkonto.

snabba-lan-direkt-snabblan-smslan-idag

Låna pengar direkt på kontot

Det är sedan länge känt att du kan låna pengar som utbelas direkt till ditt konto & bank. Genom att ta ett snabblån som betalas ut direkt, så slipper du vänta på att dina pengar ska överföras. Detta är extra bra i tillfällen där du snabbt behöver ett akut lån direkt på nätet.

För att du ska kunna låna pengar direkt på kontot så krävs det att du använder samma bank som ditt snabblåneföretag. Om ni delar samma bank, så lämnar aldrig pengarna banken ni använder. Vilket innebär att du har pengar direkt på kontot, eller åtminstone under samma dag.

Nedan hittar du snabblåneföretag som erbjuder lån direkt utbetalda till ditt bankkonto. Du kan låna pengar snabbt om du delar bank som din långivare.

Direktlån till bankkonto

Nedan listar vi lite populära banker som våra rekommenderade långivare använder för direktlån. Detta är till för att du som läsare ska snabbt hitta till snabblåneföretag som kan betala ut lån direkt till dig.

Scrolla ner, och hitta mer information om hur snabbt du kan få pengar på ditt konto med hjälp av din bank. I listan hittar du populära banker som Swedbank, Nordea, Handelsbanken, SEB m.m.

Handelsbanken

Det finns flera snabblåneföretag på nätet som väljer att erbjuda direkt betalning av ditt lån via Handelsbanken. I Sverige är Handelsbanken en mycket känd och populär bank, vilket gör det tryggt för dig som låntagare. Genom att känna dig trygg med både ditt direktlån via Handelsbanken & ditt låneföretag, så är det en säkerhet som är ovärdelig.

lana-pengar-direkt-snabbt-bankkontoNedan hittar du snabblåneföretag som betalar ut pengar direkt till Handelsbanken:

Nordea

Nordea är en bank som är känd för att kunna erbjuda överföringar direkt av pengar. Ett lån går därför oftast snabbast med hjälp av denna bank. Allra snabbast går det naturligtvis om du ansöker hos våra företag som erbjuder direktlån till Nordea.

För att se vilka långivare som erbjuder betalningar direkt till Nordea så listar vi de här:

manuell-klockaSwedbank

Sveriges absolut populäraste bank för privatpersoner är Swedbank. Det har under många generationer varit ett tryggt, snabbt och säkert alternativ för våra läsare. Det finns självklart flera kreditgivare av snabblån & SMS-lån som erbjuder direkt utbetalning till kunder med Swedbank.

Se vilka lånföretag som erbjuder pengar direkt via Swedbank:

SEB

En annan populär bank som snabblåneföretag erbjuder direktlån till är SEB. En bank som även de är kända för hög säkerhet, samt snabba ut- & inbetalningar. Ett lån via SEB betalas direkt ut, och kommer så snabbt som möjligt finnas på ditt konto.

Våra rekommenderade långivare med direktlån hos SEB:

På vår sida hittar du alla företag som erbjuder SMS-lån direkt. Du ser även vilka banker som de gör sina snabba utbetalningar av lånen genom. Vill du få in dina pengar på ett bankkonto som finns i samma bank. Då gör du ett snabbt direktlån.

direktlan-pa-natet-utbetalt-till-konto-15-min

Hur lång tid tar ett direkt lån online?

Det allra bästa du kan göra för att låna pengar direkt är att jämföra. Hos många av våra snabblåneföretag så hittar du all information om deras direktlån och snabba utbetalningar. Den informationen kan med allra störst säkerhet hjälpa dig att få ett så snabbt lån som möjligt att använda dig av.

Ibland kan det vara bättre, eller nödvändigt att välja en långivare som erbjuder snabba lån. Då kan det vara tvunget att prioritera ett lån som betalas ut direkt, istället för ett  ta billigast eller gratis lån.