Vivus

Inne hos Vivus så kan du ta ditt första lån gratis. Tro det eller ej, men Vivus lånar gladligen ut pengar till dig utan ränta eller några avgifter. Erbjudandet om ett gratis sms-lån första gången är till för nya kunder. Det fungerar som ett slags välkomsterbjudande, där du kan få mycket hjälp.

vivus-forsta-lanet-gratis-gangen

Gratis pengar att låna utan ränta

Det finns egentligen bara fördelar med att ta ett gratis lån hos Vivus om du hamnar i en ekonomisk knipa. Likt som en kompis så kan Vivus låna ut pengar gratis. Med hjälp av deras snabblån & SMS-lån slipper du att att betala extra kostnder av din kredit.

Istället så behöver du som tar ditt första lån gratis endast betala tillbaka den summa du lånat.

Skulle du inte sköta ditt snabblån, genom att inte betala tillbaka pengar i tid. Då riskerar du att få en ränta kopplat till ditt lån, och förseningsavgifter. Därför är det bra att du redan innan du ansöker om ett lån online, funderar på hur du ska betala tillbaka.

Upp till 6000 kr gratis

Hos Vivus kan du låna 6000 kr gratis. Denna summan är det som gäller för deras ”första lånet-erbjudande”. Det är däremot inte maxgränsen av vad du kan låna. Skulle du behöva låna mer pengar från Vivus så kommer finns det goda, och billiga möjligheter för dig.

Så, hur mycket får & kan jag låna online?

Hos Vivus kan du maximalt låna 20 000 kr. Detta till en billig ränta som står sig bra mot alla konkurrenter av snabblåneföretag på nätet. Det finns många andra långivare som erbjuder högre lån. Du hittar snabbt till kreditgivare som vi rekommenderar som lånar ut mer pengar än 20 000 kr.

vivus-lana-pengar-gratis-utan-ranta-forsta-gangen-printscreen

När kommer pengarna?

Hur lång tid tar det innan pengarna du lånat av Vivus dyker upp på ditt konto? Ibland kan det vara viktigt att ett lån går snabbt. Vilket innebär att det går smidigt att skicka in en låneansökan, samt få sin ansökan godkänd. Sedan självklart få de pengar du lånat snabbt in på ditt bankkonto.

Allra bäst är det om det är möjligt med en direktbetalning av ditt lån. För att kunna ta emot pengar snabbt från Vivus, så är det en fördel om du använder samma bank som Vivus.

Vivus gör direktbetalningar av snabblån via Nordeas bank eller Handelsbanken

Skulle du använda någon av dessa två banker, så behöver du inte vänta en lång tid på pengarna. Istället så förs de över på några minuter, eller max en timme.

Skulle du inte använda någon av dessa banker så kommer du ändå kunna få pengarna snabbt på ditt konto. Det brukar max dröja 24 timmar innan de skickat över ditt SMS-lån eller snabblån till dig.

Populär långivare = Inga bedrägerier

Vivus är en av de största, och mest populära snabblåneföretag som finns i Sverige. Denna utmärkelse är inget man når med hjälp av skumma avtal eller bedrägerier. Nej, Vivus försöker alltid hjälpa sina kunder på bästa möjliga vis.

Därför väljer de att ha tydliga avtal, och tydlig information om alla sina lån. Detta för att minska risken att bli förvånad med något som har med ditt gratis lån hos Vivus. Se till att du tar del av all information innan du väljer att ansöka om ett snabblån online.