Ferratum

Låna pengar hos Ferratum, och använd deras erbjudande utan ränta. Som ny kund kan du snabbt och enkelt få lån utan i ränta i 30 dagar. Det finns även lån som du kan skräddarsy efter dina egna önskemål och krav. Ferratum är ett av de mer populära snabblåneföretag som finns i Sverige.

Varför? Jo, för att de har massor av nöjda kunder som har löst sina ekonomiska problem utan ränta, eller med hjälp billiga lån online.

ferratum-lan-utan-ranta-gratis

SMS-lån utan ränta första gången

Ett snabblån & SMS-lån utan ränta kan verkligen hjälpa dig i en knipa. Genom att ta ett lån hos Ferratum så kan du låna räntefritt första gången.  Ett exempel kan ju vara att en större och oväntad kostnad äter upp din lön.

Sedan står du där utan pengar, och kan inte betala dina räkningar. Skulle detta vara första gången som du hamnar i denna situation, så bör du inte straffas för mycket. Därför kan du ta ditt första lån räntefritt.

Detta erbjudande som ger dig ett SMS-lån utan ränta har många i Sverige använt sig av. Många av dessa kunder har varit mycket nöjda med sin kredit hos Ferratum.

Upp till 15 000 kr

Du kan ta ett ganska stort räntefritt lån hos Ferratum. Upp till hela 15 000 kr kan du låna. Det är en summa som kan vara bra i olika tillfällen. Det kan lösa akuta problem som du har med oväntade kostander. Det kan även fungera som ett omstartslån.

Ett omstartslån online kan du ta för att lösa andra snabblån eller krediter. Skulle du ha två krediter på 2000 kr vardera. Då kan du välja att låna 4000 kr som ett omstartslån. Du täcker då dina övriga krediter, samtidigt som du börjar om med ett helt nytt, och räntefritt lån på nätet.

Lån utan kreditprövning

En anledning till varför så många ansöker om SMS-lån och snabblån hos Ferratum är inte svår att lista ut. Inne hos Ferratum så väljer de att inte ta en kreditprövning.

Ett lån utan kreditprövning hos UC innebär snabbare & enklare lån. Istället för att ditt snabblåneföretag ska behöva granska din ekonomi, så accepterar de mindre lån. Detta i god tro att du återigen ska betala tillbaka de pengar du har lånat online.

Det är viktigt att du planerar hur du ska betala tillbaka ditt snabblån eller SMS-lån. Oavsett vilka villkor du hade när du ansökte om lånet. Skulle du inte betala tillbaka i tid, så kommer du med stor sannolikhet få en högre kostnad för ditt lån. Dessutom missbrukar du den chans du hade att låna pengar utan kreditprövning, eller utan UC.

ferratum-lana-pengar-utan-ranta-forsta-gangen

Ingen inkomst eller betalningsanmärkning?

Förutom att ditt lån kan accepteras snabbare, så har de även lägre ställda villkor. Det innebär att du kan låna pengar trots betalningsanmärkningar, eller skuldsaldo hos Kronofogden. Ett SMS-lån utan kreditprövning hos UC är därför till för dig som vill ha ett säkert, snabbt och enkelt lån.

Genom att inte ta någon kreditprövning på dig så kommer de heller inte bryr sig mycket om din inkomst. Skulle du vara utan inkomst, eller ha en låg inkomst, så kan ett SMS-lån eller snabblån ändå accepteras.

Det är enkelt att föreställa sig att ett lån utan kreditprövning online är som att få pengar utan krav. Så är det naturligtvis inte!

Som vi tidigare nämnde så är det fortfarande viktigt att du har en plan om hur du ska betala tillbaka ditt lån.

När betalas pengarna ut?

En utbetalning från Ferratum kommer att starta direkt efter att du blivit godkänd ett lån online. Ett snabblån från Ferratum tar i regel 12-24 timmar. Detta i undantag om du använder dig av samma bank som Ferratum. Då kan detta snabblåneföretag erbjuda en utbetalning direkt.

Ferratum använder Nordea. Använder du också Nordea så kan en direktbetalning utföras.

En direktbetalning innebär att du kommer få pengarna från Ferratum inom bara några få minuter. Använder du inte Nordea så kommer dina pengar att dröja lite grann. Men aldrig mer än ett dygn, så vidare du inte lånar på en helgdag.

Säkra lån – inget bedrägeri

Det är inte långt ifrån ofta att man förknippar Ferratum och bedrägeri. Det har hänt att snabblåneföretaget har haft onöjda kunder. Detta handlar främst att de missförstått den information som finns inne hos långivaren.

Ferratum är ett seriöst företag som inte sysslar med bedrägerier. Därför har banken så pass många nöjda kunder som de har. De snabblåneföretag online som inte håller sig till alla lagar och regler åker snabbt ut från marknaden för SMS-lån och snabblån.

Ferratum kommer inte heller sprida dina uppgifter. De kommer behandla din låneansökan, samt dina personuppgifter med hög säkerhet.