Risicum

En av nätets absolut billigaste snabblåneföretag är Risicum. Denna långivare har valt att lägga stort fokus på låga låneräntor till alla deras snabblån. Det innebär att du kan ansöka om både stora och små lån till låg kostnad. Som minst kan du låna 1000 kr, och som mest 15 000 kr. Samtliga av dessa lån har billiga låneräntor som tydligt visas hos Risicum.

risicum-snabblaneforetag-logo

Bra & billiga lån

Som vi precis nämnde så är det mest fokus på billiga lån med låga låneräntor. Det innebär att istället för att satsa på en viss typ av lån, så har Risicum valt att samla många bra istället. I Sverige så har Risicum snabbt blivit en populär långivare online.

Anledningen bakom att detta snabblåneföretag har så många nöjda kunder är inte svår att lista ut. Deras billiga låneräntor på nätet har verkligen blivit en succé. Många har känt trygghet att ta ett lån hos Risicum för kostnadens skull. Vi skulle även tro att det är deras tydliga information som gett de så mycket nöjda kunder av deras snabblån online.

På deras hemsida kommer du själv välja hur mycket pengar du ska låna, samt under hur lång period. Sedan kommer Risicum att räkna ut din låneränta, och ge dig ett totalt pris för ditt SMS-lån eller snabblån.

Bedrägerier hos Risicum?

Som ny kund inne hos Risicum behöver du verkligen inte oroa dig för bluff- och båg. Om du ska ta första lånet någonsin, så kan det känns lite otryggt att ta ett snabblån. Många har nämligen förknippat SMS-lån med bedrägerier. Detta är tråkigt. Ett SMS-lån eller snabblån kan vara bra för dig i vissa situationer. Dessutom har finansinspektionen och konsumentverket sett till att alla oseriösa snabblåneföretag försvunnit. Det innebär att vi bara tipsar om snabblån utan bedrägerier.

Hos Risicum skyddar de dig mot identitetsstöld & dina personuppgifter. Dessutom kommer du heller inte behöva lägga mycket tid på ditt lån. Ett snabblån ska vara enkelt, och det är det hos Risicum.

risicum-lana-pengar-ansoka

Snabba utbetalningar till konto

I flera fall så kan det vara brådskande att få dina pengar från Risicum. Om du vill låna pengar snabbt så är detta snabblåneföretag att föredra. De använder sig nämligen av direktlån med utbetalning direkt. För att denna typ av snabblån ska vara möjlig gäller ett krav.

Kravet är att du delar den bank som Risicum använder för att utbetala sina lån online. Har du ett konto på samma bank, så slipper pengarna överföras. Istället kan en direkt utebetalning till ditt bankkonto utföras på nolltid.

Risicum gör direkta utbetalningar av lån via Nordea. Använder även du Nordea kan du få pengar skickade på nolltid. 

Utan kreditprövning hos UC

Risicum är en långivare som ger dig snabbt och enkelt hjälp. Din ansökan kommer vara helt gratis, och du får snabbt svar om ett beviljat lån. Anledningen till varför Risicum kan vara betala ut så snabba lån är enkel. De gör ingen kreditprövning av dig hos UC (upplysningscentralen).

Det innebär att du som har eventuella betalningsanmärkningar eller skulder hos kronofogden kan få lån. Risicum kommer naturligtvis kolla upp så du inte totalt misskött din ekonomi, men ge dig sjysta villkor. Detta trots att du skulle ha betalningsanmärkningar i kreditprövning hos UC.

Det är trots detta mycket viktigt att du planerar en återbetalning av ditt första lån hos Risicum. Att inte betala tillbaka ditt lån och låneränta är aldrig en bra idé.