Meddelandelån

Här hittar du ett snabblåneföretag som är kungar på SMS-lån. Meddelandelån är en tjänst som du kan använda enkelt, snabbt och självklart med billig låneränta. Företaget har funnit ute på lånemarknaden ett bra tag. Detta har lett till att många nöjda kunder har hittat till denna långivare av SMS-lån online.

meddelandelan-snabba-krediter-lana-pengar

 

SMS-lån via mobilen

Meddelandelån erbjuder alla sin kunder att ta snabba lån via sin mobiltelefon. Med hjälp av ett SMS så kan du se till att få ett beviljat lån direkt. Vilket innebär att du både kan ansöka om SMS-lån via dator och mobil. Det kan vara bra för dig som hamnar i en situation där du måste låna pengar utan dator.

En annan fördel att låna pengar första gången hos Meddelandelån är att du får tydlig information om ditt lån. Oavsett om du skulle ansöka om lån via mobilen eller datorn. En tydlig information ger dig som kund alla förutsättningar för att kunna ha koll på ditt SMS-lån.

Låna 500 kr gratis utan ränta första gången

Det har skett förändringar hos Meddelandelån. Nu erbjuder snabblåneföretaget dig att ta SMS-lån utan ränta första gången. Vilket naturligtvis innebär att du kan låna pengar gratis av Meddelandelån.

För att du ska kunna ta en räntefri kredit online så behöver du ansöka om ett litet lån under en kort period. Meddelandelån erbjuder dig att låna 500 kr gratis på nätet.  Tidigare så erbjöd Meddelandelån samma erbjudande, men då med 30 dagar i återbetalningsperiod.

De har ersatt detta med ännu bättre låneräntor på deras krediter på 1000 kr & mer. Det betyder att du som vill låna en större summa gynnas. Samtidigt som du som vill låna mindre pengar kan vända dig till andra företag som erbjuder gratis SMS-lån online.

Direkt besked & utbetalning

En låneansökan inne hos Meddelandelån tar inte alls lång tid. När du ansöker om ett SMS-lån så kommer du att direkt få besked. Du får då direkt reda på om ditt lån har blivit beviljat, eller om något inte stämmer i din ansökan.

I flera fall kan du ha fyllt i något fel, eller något inte stämmer överrens. Du får då en chans att ändra i din ansökan, och skicka in den på nytt igen. För att snabbast och direkt få ditt lån utbetalt så rekommenderar vi dig att fylla i ansökan i lugn och ro.

meddelandelan-snabba-direktan-utan-ranta-forsta-gangen

Så fort du har blivit beviljad ett SMS-lån eller snabblån hos Meddelandelån så kommer en utbetalning att startas direkt. Allra snabbast går det om du använder samma bank som Meddelandelån. Då kan ett direktlån genomföras, och dina pengar behöver inte lämna din bank. Det innebär att det går ännu snabbare att få pengar på kontot direkt.

Meddelandelån använder sig av både Handelsbanken & Nordea när de betalar ut direktlån. 

Har du någon av de banker som Meddelandelån använder. Då kan du känna dig trygg med att kunna låna pengar snabbt & direkt på nätet.

Krediter utan UC

Meddelandelån väljer att ge sina kunder ganska stor frihet när de ansöker om ett lån online. De kommer till exempel inte granska din ekonomi i ett speciellt noggrant. Självklart kommer de se till att du inte är svartlistat, men i övrigt kommer du kunna låna utan kreditprövning hos UC.

Att kunna ansöka om ett lån utan UC innevär att du slipper vänta på att din långivare ska kolla genom din privata ekonomi. Dessutom så finns det bättre chanser för de som tyvärr fått en tidigare betalningsanmärkning eller har skulder hos kronofogden att låna pengar.

Det är däremot alltid viktigt att du ser till att kunna betala tillbaka de pengar som du har lånat. Skulle du vänta med att återbetala dina krediter så är risken stor att kostnaden ökar för din kredit.