Hur mycket kan jag låna?

Hur mycket pengar vill och kan du låna på nätet? Hos oss jämför du snabblåneföretag efter den summa som du vill låna. Du klickar bara i hur mycket du kan låna, sedan löser vi jämförelsen. Om du vill ta ett lån av lite pengar så finns det erbjudanden där du får gratis lån första gången.

Skulle du behöva låna mycket pengar så finns erbjudanden om räntefria lån upp till 15 000 kr. Det finns även fler sjysta snabblåneföretag med bra låneräntor.

hur-mycket-far-kan-jag-lana-belopp-betalningsanmarkning

Välj hur mycket du kan låna

Planera först hur stort lån du vill ta, sedan kollar du kostnaden för ditt lån. Anser du kunna betala tillbaka ditt lån i tid, och utan att det påverkar din ekonomi på ett negativt sätt. Då rekommenderar vi dig att fortsätta jämföra låneräntor. Skulle du vara ny kund? Då finns det chans för dig att ta ditt första lån räntefritt!

Genom att klicka dig vidare bland våra undersidor kring summor. Där hittar du snabbt och effektivt till de snabblåneföretagen som vi rekommenderar. Dessa är helt enkelt de snabblån och SMS-lån som vi tror passar bäst. I våra topplistor hittar du nämligen bara säkra och bra snabblåneföretag på nätet som många i Sverige varit nöjda med.

Så mycket kan jag låna!

När du bestämt dig om hur mycket pengar kan vill låna online, så är det bara att hitta bäst låneränta och villkor för ditt snabblån. Ta hjälp av oss här nedanför.

lana-hur-mycket500 kr
1000 kr
2000 kr
3000 kr
4000 kr
5000 kr
6000 kr
7000 kr
8000 kr
9000 kr
10000 kr
15000 kr
20000 kr
25000 kr

Vår rekommendation är att aldrig stressa med ett snabblån. Det finns lån som sparar dig mycket pengar att ta i jämfört med andra. Därför är det alltid bäst och tryggast att jämföra lån för så mycket pengar du kan låna.

Vanliga frågor kring att låna pengar

Om du undrar hur mycket pengar du kan låna på nätet, trots din situation, så radar vi upp några klassiska frågor om snabblån.

Kan jag låna pengar utan arbete?

Ja! Ofta så spelar det ingen roll för ditt snabblåneföretag om du har ett jobb eller inte. De spelar heller ingen roll vad du skulle ha för yrke, eller hur mycket pengar du tjänar.

Det viktiga för ett snabblåneföretag är att du själv anser dig kunnig att betala tillbaka dina lånade pengar.

Jag har tidigare betalningsanmärkningar, hur mycket kan jag låna då?

Hos vissa snabblåneföretag så krävs det ingen kreditupplysning. Det innebär att din långivare unte kommer att granska dig hos UC (upplysningscentralen). Det innebär även att de godkänner snabblån för nästan alla. De har då valt att vara tydliga med sin information, och gett kunden ett eget ansvar. Därför spelar det ingen roll om hur din ekonomiska historia ser ut. Därför kan du låna upp till 15 000-20 000 kr utan UC.

ta-forsta-lanet-gratis-rantefritt-gratis-tryggt-snabbt-sms

Det finns även de snabblån med kreditupplysning givetvis. Även om du skulle ha anmärkningar så finns det chans att de kan godkänna ditt lån ändå. Det gäller då oftast mindre lån, och det är bra om det finns en anledning till din anmärkning. Summor som främst blir godkända, trots betalningsanmärkning brukar vara 1000 kr – 500 kr

Hur mycket pengar kan jag låna gratis?

Att låna helt gratis är enkelt. Det enda du behöver göra är att hitta en långivare som erbjuder första lånet gratis. Ett sådant erbjudande låter dig som ny kund hos ett nytt snabblåneföretag att låna pengar utan ränta.

Gratis lån – Ca 6000 kr
Räntefritt lån – Ca 15 000 kr

Ett räntefritt lån & ett gratis lån behöver nödvändigtvis inte samma sak. Det finns både de företag som låner ut pengar gratis och utan ränta. För att veta exakt hur mycket pengar du kan låna gratis första gången, så rekommenderar vi dig till vår startsida. Där hittar du priser och erbjudanden för de som vill låna gratis första gången.

Hur länge kan jag låna?

Hos de allra flesta snabblåneföretag så kan du själv välj när, och hur länge du vill låna pengar. Du ställer då in dagar eller månader som du vill teckna för ditt lån. Notera gärna att lån med kortare avbetalningstid har nästan alltid lägre räntor.

Tryggt & säkert

Tyvärr så har snabblån och SMS-lån fått ett skadat rykte. I början av branschen så växte sig många skurkbolag upp. De utnyttjade de enkla regler som då fanns, eller rättare sagt inte fanns. Under 2012 gjordes en storstädning på branschen av finansinspektionen och konsumentverket. De stängde då av flera långivare och skapade regler om marknaden. Sedan dess ser vi endast pålitliga snabblåneföretag som som följer de lagar och villkor som krävs.