Billån

Att ta sitt första lån någonsin för att köpa en bil är inte ovanligt. Det som många missar är däremot att man kan ta billån utan ränta. Dvs. ett billån med 0 procent i ränta som du behöver betala.

Vi har låtit oss samla en lista med de billån som inte har någon ränta. Bland dessa lån så hittar du företag som erbjuder både räntefria, och gratis billån. De är inte helt kopplade till ditt köp av bil. Istället så kan du använda deras förmånliga kostnader för att låna pengar billigt, eller gratis.

Billån utan räntaInfoLänk
vivus-snabblan-gratis-forsta-gangenVivus
• Gratis billån
• Upp till 6000 kr
Ansök
ferratum-snabblaneforetag-forsta-lanetFerratum
• Billån med 0% ränta
• Upp till 15 000 kr
Ansök
risicum-lan-smsRisicum
• Billån utan ränta
• Snabb & gratis kundtjänst
Ansök
viaconto-snabblan-direkt-bra-rantaViaConto
• Gratis lån
• Upp till 1000 kr
Ansök

Utan ränta – 0%

Det är viktigt att man skiljer på begreppen gratis och räntefri. Ett billån kan vara utan ränta och med 0%. Däremot kan det finnas avgifter eller andra faktorer som kan ge extra kostander. Vi må kanske vara tjatiga med det på vår sida, men vi ber dig som vill ta lån utan ränta med 0% kolla upp vilka villkor som du har.

I övrigt så kan vi rekommendera dig att välja en av de långivare som vi har i vår lista. De kan verkligen hjälpa dig att köpa din första bil med ett lån som du kan vara trygg med.

Den främsta fördelen med att kunna ta ett billån med 0% ränta är att du snabbare kan få tillgång till en bil.

Du kanske har fått ett nytt jobb som kräver att du har en bil för att transportera dig. Kanske så har du hittat en partner som du vill spendera mer tid med, istället för långa tågresor? Anledningarna kan vara många till varför man vill ha en bil så fort som möjligt. Därför kan ett räntefritt billån vara smart att använda. Speciellt om du vet med dig att du kan betala tillbaka pengarna snabbt.

lana-till-bil-utan-ranta-gratis

Låna med bil som säkerhet?

Det finns de banker eller långivare som kan erbjuda lån där du får din bil som säkerhet. Detta är något som du inte behöver ha inne hos de låneföretag online som vi kan rekommendera.

Istället så kan du ansöka om ett billån utan säkerhet. Då behöver du inte blanda in din bil i din kredit.

Det finns självklart andra sidor som kan bättre billån än vad vi kan. Men vi känner till att det kan vara smart att kunna använda sig av snabblån och smslån om du inte precis har råd med en ny bil. Kan du betala innan 30 dagar så kan du även få dessa lån med 0% ränta.

Hur mycket kostar din bil?

billan-0-rantaDet finns många olika typer av bilar som finns på marknaden. Priserna kan variera extremt mycket beroende om du vill ha en helt ny Volvo, eller om du nöjer dig med en Nissan från 1995 på blocket.

Många i Sverige har självklart ett eget sparande när det kommer till en såpass stor utgift. Ett billån som vi rekommenderar kan vara allt med 1000 kr till 300 000 kr.

Främst håller vi oss till billån där du inte behöver någon ränta alls. Då finns det allt ifrån räntefria lån på 1000 kr till de större lån utan ränta på 10 000 kr. Vilket många kan nöja sig med.

I övrigt så rekommenderar vi dig till andra sidor om du önskar att ta ett större lån för din nya bil.