Lån utan kreditprövning

Att låna pengar utan att behöva gå genom en kreditprövning är möjligt hos flera av våra snabblåneföretag. En del långivare väljer att ge dig själv möjligheten att avgöra om du kan ta ett snabblån eller inte. Med hjälp av ett lån utan kreditprövning så slipper du få din ansökan avslagen pga tidigare slarv med din ekonomi.

Se vilka lån som kräver kreditprövning hos UC
Lån utan kreditprövningSnabb infoLänk
everydayplus-lan-kreditEveryday Plus
• Lån utan kreditprövning
Ansök
ferratum-snabblaneforetag-forsta-lanetFerratum
• Lån utan kreditprövning
Ansök
risicum-lan-smsRisicum
• Lån utan kreditprövning
Ansök
creditstar-snabblaneforetagCreditStar
• Lån utan kreditprövning
Ansök
monetti-snabblanMonetti
• Lån utan kreditprövning
Ansök
sakerfinans-lan-sakert-tryggtSäkerfinans
• Lån utan kreditprövning
Ansök
vivus-snabblan-gratis-forsta-gangenVivus
• Lån utan kreditprövning
Ansök
mobillan-snabbt-smslanMobillån
• Lån utan kreditprövning
Ansök
viaconto-snabblan-direkt-bra-rantaViaConto
• Lån utan kreditprövning
Ansök
expresskredit-lana-pengar-direktExpresskredit
• Lån utan kreditprövning
Ansök
meddelandelan-snabblan-gratisMeddelandelån
• Lån utan kreditprövning
Ansök
Lån med UCSnabb infoLänk
frogtail-snabblaneforetag-laga-rantorFrogTail
• Lån med betalningsanmärkning
Ansök
leasy-sms-lan-snabbtLeasy
• Lån med UC
Ansök
fokuslan-bra-snabba-billiga-sms-lanFokuslån
• Lån med UC
Ansök
Lån utan kreditprövning= Inte hos UC

Kreditprövning hos UC

Vissa företag väljer att göra en kreditprövning av dig hos UC (Upplysningscentralen). De får då en överblick av din privata ekonomi. De kan då se om du haft tidigare betalningsanmärkningar. Skulle ditt snabblåneföretag se att du har haft ärenden hos kronofogden, eller betalningsanmärkningar. Då är chansen mindre att du skulle få ett beviljat lån.

För att enklare få ett SMS-lån beviljat så rekommenderar vi dig med betalningsanmärkningar att söka lån utan kreditprövning hos UC. Din långivare kommer då att enklare och snabbare kunna bevilja dig ett snabblån eller SMS-lån.

Sedan är det ditt eget ansvar att kunna betala tillbaka de pengar du vill låna på nätet. Det är viktigt att du verkligen planerar en återbetalning av ditt lån. Oavsett om du skulle låna pengar utan kreditprövning online.

lana-utan-kreditprovning-uc-betalningsanmarkning

Hur mycket kan jag låna med betalningsanmärkning

Det finns snabblåneföretag som erbjuder lån upp till 15 000 kr utan kreditprövning. Därför kan du som vuxen ansöka om ganska stora lån trots en betalningsanmärkning. Det är bra att det finns sådana utvägar. Vissa lån kan anses som omstartslån & är till för att hjälpa dig att samla flera krediter till en enda stor.

Skulle du inte behöva låna mer än 15 000 kr så är det upp till dig hur mycket du kan låna med betalningsanmärkning. Skulle dina ekonomiska beskymmer eller slarv vara över, så är det grönt ljus. I vissa fall så är låneföretag lite väl petiga om hur din ekonomi såg ut för några år sedan.

Skulle du behöva mer hjälp så kan du här tänka & räkna ut hur mycket du kan låna hos oss.

upplysningscentralen-uc-kreditprovning-upplysningJag nekades lån – Trots ingen kreditprövning

Det är bra om du notererar att alla snabblåneföretag inte kommer att göra en kreditprövning hos UC. Det är endast möjligt att göra kreditprövningar hos upplysningscentralen. Däremot går det som snabblåneföretag att göra mindre upplysningar om din ekonomi. De tar då inte hjälp av UC, utan vänder sig till andra företag.

Dessa företag arbetar med att ge en bra bild om din ekonomi, utan att göra en fullständig kreditprövning av din ekonomiska situation. Skulle de med sin kreditupplysning ana att du har problem med din ekonomi. Då kontaktar de dig och ber dig fylla i ytterligare uppgifter, eller frågor mer om din ekonomi. Sedan plockar de fram ett bra erbjudanen som lär passa både dig och ditt snabblåneföretag bättre.

Godkända lån med betalningsanmärkningar

I vissa fall så kan du få ditt lån godkänt även om de visar sig att du har en betalningsanmärkning. Det spelar då en stor roll hur längesen du fick din betalningsanmärkning. Det beror också på hur mycket pengar du haft i skuld, eller om du har ett större skuldsaldo hos Kronofogden.

Självklart vill ditt snabblåneföretag kunna erbjuda dig så bra lån som möjligt. Därför kommer de att ta hand om din ansökan på ett snabbt, och sjyst sätt som möjligt. Därför kommer de snabbt att först granska din ekonomi. Sedan kan de enkelt se vad som behövs göras för att ditt lån ska bli godkänt trots betalningsanmärkningar i din kreditprövning.

lan-utan-kreditupplysning-provning-uc

Alla villkor för ditt SMS-lån & snabblån

Alla snabblåneföretag väljer själva vilka olika villkor de ska ha för sina SMS-lån & snabblån. Med förutsättningar att de håller sig till de regler som Finansinspektion har satt upp. Det innebär att du kan känna din trygg med att få ett bra lån, som håller sig till gemensamma regler för snabblån i Sverige.

De flesta relger finns att skydda dig som ny kund. Det handlar då om att du måste ha en viss ålder, eller ha ett svenskt medborgarskap. Det finns även räntor och kostnader som håller sig till de riktlinjer som finns.

Det allra bästa du kan göra om vill få full inblick av villkor av ditt snabblåneföretag på nätet är att besöka dem. Väl inne på deras hemsida så finns all information. Där kan du läsa mer om din långivare kommer att erbjuda lån utan kreditprövning eller inte. Du kan även läsa mer om deras regler som åldersgränser, låneräntor, eventuella avgifter m.m.