Hur kan jag låna pengar utan avslag?

När du ansöker om smslån på nätet – så är förhoppningen att ditt lånföretag beviljar din ansökan. Att få ett avslag på ett lån är väldigt irriterande. Speciellt om du behöver låna pengar som snabbt når ditt bankkonto.

Smslån utan avslag – så gör du!

Här kan vi ge dig några tips på hur du kan låna pengar utan avslag från ditt lånföretag.

1. Läs om regler & villkor

För att inte få avslag på en låneansökan så kan det vara bra att kolla upp vilka regler och villkor som gäller hos ditt lånföretag. Om du känner att du kan fylla upp dessa krav – så bör det inte vara några problem att få ett godkänt lån.

2. Fyll i din låneansökan noga

Ett vanligt problem när människor i Sverige får ett smslån avslaget från långivare är att ansökan inte är korrekt ifylld. Ett lån kan inte godkännas om låneansökan innehåller fel om din adress, ålder eller annan info.

Vi kan verkligen rekommendera dig att kolla genom din låneansökan en extra gång. Det sparar dig tid – i jämförelse mot att din ansökan behandlas och får avslag.

3. Hitta lån utan kreditupplysning

Om du vet att din kredtupplysning kan vara ett problem för att få ett lån godkänt – så finns det smslån företag som erbjuder lån utan kreditupplysning. Det är inte rekommenderat att använda om du är osäker på att du har råd att betala tillbaka lånet.

Kreditupplysing är ett av de allra mest vanliga orsakerna till att få avslaget smslån. Vissa företag är mer noga än andra kring hur du tidigare skött din ekonomi.

Det är oftast lägre krav på små lån för dig som vill låna 1000 kr eller bara ett lån på 500 kr.

4. Undersök vilken bank din långivare har

Det är ganska ovanligt att få ett avslag på ett lån – enbart för att du har en annan bank än din långivare. Om du skulle ha en mindre vanlig eller utländsk bank så bör du dock vara uppmärksam.

En del lån kan få avslag om långivaren anser att de inte kan betala ut ditt lån till den bank du använder dig av.

5. Ring din långivare

Om du tidigare har ansökt om ett lån – men fått avslag från ditt lånföretag. Om du inte förstår exakt varför du fått ett smslån avslaget – så rekommenderar vi dig att ringa långivaren. Där kan de snabbt och smidigt hjälpa dig för att få ett lån godkänt. Om du väljer att maila eller chatta så kan det ta längre tid.

6. Jämför långivare med lättare villkor

Det går fint att välja mellan många olika långivare. Du kan söka efter de lånföretag som erbjuder speciella funktioner. Det kan vara att företaget inte använder sig av kreditupplysningar. Det kan även vara att långivare erbjuder dig att gratis lån utan ränta första gången eller snabbare ansökningstider.

Om du känner att du har en stor risk att få en avslagen låneansökan så bör du leta efter de tjänster som har lättare villkor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *