Att låna pengar idag

      Inga kommentarer till Att låna pengar idag

Det är stora skillnader på att söka om ett snabblån idag, jämfört mot förut. Om vi bara tar oss några år tillbaka i tiden, så såg marknaden ut på ett ganska annorlunda vis än vad den gör nu. Det är inte alltid som det varit så pass generösa låneräntor, och erbjudanden som du kan använda.

Skillnad på låneräntor

Den allra största, och kanske mest avgörande skillnaden mot att låna pengar idag, i jämförelse med förr är kostnaden. Idag är låneräntor för SMS-lån betydligt lägre än vad de var förr. Man skulle kunna beskriva dåtidens snabblån med vilda västern.

lana-pengar-idag-kostnader-rantor

Anledningen till att den jämförelsen är okej att dra är för att det fanns många oseriösa aktörer. Dessa snabblåneföretag valde att erbjuda SMS-lån med skumma avtal, och där kunden ofta fick betala mer än vad den trodde den skulle behöva göra.

Sedan några år tillbaka så har vi sett stor skillnad på snabblåneföretagen. Stort tack borde nog ges til Finansinspektionen som agerade snabbt för att få bort bedrägerier som är kopplade till snabblån och SMS-lån.

Hela marknaden fick efter det en stämpel som indikerade att de inte skött det på ett snyggt sätt. Än idag så är det många som drar sig för att låna pengar via snabblån. Av just anledningen att de kommer bli blåsta på pengar, och dyra låneräntor för SMS-lån online.

Dagens kostnader för SMS-lån

Det finns mycket som skiljer våra långivare åt när vi jämför kostander för SMS-lån. Den stora skillnaden från förr är naturligtvis att alla håller sig till de kostnader som Finansinspektionen och kosumentverket rekommenderar. Det är en garanti på att du inte kommer få ett onödigt dyrt snabblån att lägga pengar på.

Det finns även de snabblåneföretag som erbjuder dig att kunna söka SMS-lån utan ränta för första gången. Vilket passar alldeles utmärkt för dig som är ny ute bland ett företag. I vår topplista som finns på vår startsida, så hittar du massor av nyttig information om kostander. Du kan där även jämför flera SMS-lån ock snabblån.

Det för att du till slut ska bli så nöjd som möjligt när du blivit ny kund hos ett nytt snabblåneföretag. Vi är helt enkelt ute efter att du ska göra en s.k. Win-win-affär med din långivare.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *