Loanstep börjar med kostnadsfria lån

Inne hos oss så jämför vi hela tiden långivare som vi tycker är bra. Speciellt jämför vi bolag som erbjuder lån utan någon kostnad första gången.

Vi kan med glädje nu meddela att ytterligare en långivare online kommer att ha ett erbjudaden för kunder som tar lån för första gången. Detta är Loanstep som nu kommer erbjuda dig att låna upp till 5000 kr utan ränta. Något som vi gissar kommer passa många som ska ta sitt första lån.

Här nedanför så kommer vi samla lite information om Loanstep och deras lån som finns på nätet.

Gå direkt till Loanstep.se

loanstep-utan-ranta-logoLoanstep – Lån till 5000 kr utan kostnad

För några månader sedan så fanns det flera lånföretag som erbjöd dig att låna pengar utan någon extra kostnad. Dessa företag började att bli allt färre. Fram tills Loanstep började med att erbjuda räntefria lån på nätet.

Alla som surfar in på deras sajt kommer att välja vilken summa de vill låna. Skulle du endast vilja låna pengar under 14 dagar så kommer det vara fullt möjligt hos dem. De kommer då inte ta ut några kostnader för en ränta. Istället betalar du endast tillbaka beloppet som du har lånat.

En ansökan på deras sajt går väldigt snabbt och de kommer jobba för att du ska få svar på din låneansökan så snabbt det bara går.

  • Låna upp till 5000 kr räntefritt
  • Upp till 14 dagars återbetalningstid

Du kan hitta mer information om allt som har att göra med Loanstep inne på deras hemsida. Där kan du även läsa mer om alla regler och villkor som gäller.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *